Over ons

Wij zijn er voor al uw tegelwerk binnen en buitenshuis. Badkamer, toilet en keuken renovaties. Tegelvloeren en afgewerkte smeervloeren. Natuursteenwerk en terassen. Maar ook klein metsel en sloopwerkzaamheden kunnen worden gerealiseerd.

Sinds 2005 heb ik, Jefta Valkenburg, ervaring in de tegelzet branche en in 2011 ging één van mijn dromen in vervulling toen ik Tegelzettersbedrijf Valkenburg ben getart. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een succesvolle onderneming.

Wij kunnen uw hele project uitvoeren en coördineren, daarvoor werken we samen met vakbekwame collega's die het loodgieters- en electriciteits-gedeelte voor hun rekening nemen. Zo heeft iedereen zijn eigen specialisatie en u slechts één aanspreekpunt.

Wij zijn een bedrijf van korte lijnen, daardoor kunnen we projecten snel en adequaat uitvoeren,

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch of per e-mail, contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.

Verder staan wij voor een goede kwaliteit en service.

Vakmanschap en en een goede relatie met de klant staat bij ons hoog in het vaandel.

Dus als u zoekt naar vakmanschap en en een goede service, bent u bij ons aan het goede adres!

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen

Neem contact op

Contactgegevens

Begijnhofstraat 331
6041GW Roermond
T 0640029637
E jtvalkenburg@live.nl
KvK 53224078